Zoek de woonst die perfect bij u past.

Te Koop € 235 000

Woning

Te Couwelaarlei 70, 2100 Antwerpen Deurne

Karaktervolle ruime eengezinswoning nabij Rivierenhof in centrum Deurne.  Via de brede gang naar de grote woonkamer op plankenvloer (36m²). De grote tusenruimte met veel daglicht dient als ruime eetruimte (22m²). Aansluitend een gesloten ingerichte keuken met toegang tot overdekte koer. Achteraan een zonnige rustige stadstuin. Op gelijkvloers eerste toilet. Op de eerste verdieping 4 slaapkamers (18, 18, 6 en 5m²) en een grote badkamer met ligbad, douche, wasmeubel en toilet. Ruime droge kelder. Goede cv installatie op gas, pvc schrijnwerkerij met dubbel glas en vernieuwd geïsoleerd plat dak. Zeer centrale ligging nabij winkels, scholen, openbaar vervoer en park.

 • 160m2
 • 4
 • 1
Bekijken

Te Koop € 16 000

Garage

Trompetvogelstraat 88, 2170 Antwerpen Merksem

Een garagebox met kantelpoort afmeting breedte 2.8m x 6.2m diepte.

Bekijken

Te Koop € 165 000

Woning

Bredabaan 516, 2170 Antwerpen Merksem

Volledig te renoveren handelspand/projectgebouw met woonst en bijgebouw. Momenteel is er op de gelijkvloerse verdieping een winkel met ruime etalage (ca. 52m²). Aansluitend 2 polyvalente ruimtes, keukenruimte en privatief toilet. Binnenkoer (ca. 18m²). Bijgebouw dat eventueel kan dienen als extra opslagruimte met een grondoppervlakte van 30m². In het hoofdgebouw kan de bovenste verdieping ingedeeld worden als woonst. Deze entiteit heeft een totale oppervlakte van ca. 95m² en dient eveneens vernieuwd te worden. Centraal gelegen nabij winkels en openbaar vervoer.

 • 200m2
 • 2
 • 1
Bekijken

Te Koop € 359 000

Woning

Merksemsestraat 41, 2060 Antwerpen

Zeer ruime woning met tuin. Gelegen in een rustige straat nabij de Dam biedt deze kwalitatief gerenoveerde woning een zee van ruimte. Via de gang naar de lichte woonkamer met hoge plafonds (3,60m). Aansluitend geïnstalleerde leefkeuken met veel natuurlijk licht en doorgang naar de stadstuin via een veranda. Naast de veranda tevens een washok/berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Mooie inkomhal op keramische tegel met toegang tot kelder en toilet met handenwasser. Ruime badkamer (ca. 13m²) op de eerste tussenverdieping met dubbele lavabo en moderne inloopdouche. 2 ruime slaapkamers (20m² en 13m²) op eerste verdieping, alsook  idem op de tweede verdieping. Op de volgende tussenverdieping vindt u een vijfde slaapkamer met aansluitend een aparte douchekamer en privatief toilet (enkele lavabo en ruime douche). De woning werd technisch kwalitatief gerenoveerd (oa nieuw conform dak, nieuwe schrijnwerkerij met driedubbel hoogisolerend glas, nieuwe ATAG gaswandketel, vloeren akoestisch geïsoleerd, conforme elektriciteit met eltako schakelaars, grote droge kelder en gecementeerde waterput.Kortom een erg ruime en gezellige stadswoning die in de nabije toekomst grenst aan de overkapte ring met 10ha groeninplanting !

 • 209m2
 • 5
 • 2
Bekijken

Te Koop € 169 000

Appartement

Rietschoorvelden 41, 2170 Antwerpen Merksem

Gerenoveerd gelijkvloers appartement met zonnige tuin (ca. 110m²). In een rustige woonwijk nabij de Laarsebaan bevindt zich dit gerenoveerde appartement in een kleinschalig gerenoveerd gebouw. Woon- en eetkamer (ca. 28m²) op laminaatvloer met aansluitend de ingerichte keuken (ca. 10m²) voorzien van afwasmachine, gasfornuis, dampkap en koelkast. Vanuit de keuken toegang tot het aangelegd terras en de tuin. Slaapkamer aan de achterzijde met uitzicht op de tuin en ingerichte luxueuze badkamer voorzien van inloopdouche, badkamermeubel en toilet. Een verzorgd appartement met alle comfort en privatieve parkingplaats op de oprit. In de tuin is ook een tuinhuis aanwezig. Elektriciteit is conform. Individuele cv op gas. Dubbele beglazing. Het dak is reeds vernieuwd en conform. Droge kelder.

 • 60m2
 • 1
 • 1
Bekijken

+ Zoekopdracht aanmaken