Zoek de woonst die perfect bij u past.

Te Koop € 149 000

Appartement

Kruishofstraat 144 14C, 2020 Antwerpen

Ruim 2-slaapkamer appartement op de 14e verdieping met panoramisch zicht. Aparte inkomhal met ingebouwde vestiairekast. Aansluitend ruime woonkamer (ca. 30m²) op parketvloer met toegang tot het 1e terras (ca. 6m²). Gesloten keuken op vinylvloer uitgerust met oven, gasfornuis, microgolfoven, koelkast en vriezer. De keuken geeft eveneens toegang tot het 2e balkon (ca. 2m²). Ingerichte badkamer met enkele lavabo met meubel, douche en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. 2 aparte slaapkamers (ca. 15 - 9 m²) op vinylvloer. Privatief toilet. Aparte kelderberging aanwezig. Gunstige EPC score. Interessant als investering. Elektriciteit conform.

 • 75m2
 • 2
 • 1
Bekijken

Te Koop € 178 900

Appartement

Mechelsesteenweg 287 A002, 2550 Kontich

VERHOOGD KEUKENBUDGET T.E.M. 31/08! Dit nieuwbouwappartement bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping in het moderne landelijk gelegen project THE ASTRID. Het biedt een ruime en lichte woonkamer met volledig ingerichte open leefkeuken. Via de schuiframen is er toegang tot een zonnig terras en privatieve tuin. Centraal is er de modern ingerichte badkamer en een privatief toilet. Het appartement herbergt één grote comfortabele slaapkamer en een functionele berging met plek voor oa wasmachine. Afwerking gebeurt volledig volgens lastenboek waarbij u een ruime keuze wordt geboden in kwalitatieve materialen en toestellen. U beschikt over voldoende fietsenberging en tevens zijn ondergrondse autostaanplaatsen voorzien. Laatste 6 appartementen te koop.
www.immo-cs.be    www.theastrid.be

 • 69m2
 • 1
 • 1
Bekijken

Te Koop € 179 800

Appartement

Koningin Astridlaan 1 C201, 2550 Kontich

EERSTE 3 KOPERS VERHOOGD KEUKENBUDGET T.E.M. 31/08.
Dit nieuwbouwappartement bevindt zich op de tweede verdieping in het moderne landelijk gelegen project THE ASTRID. Het biedt een ruime en lichte woonkamer met volledig ingerichte open leefkeuken. Via de schuiframen is er toegang tot een zonnig terras. Centraal is er de modern ingerichte badkamer en een privatief toilet. Het appartement herbergt twee comfortabele slaapkamers en een functionele berging met plek voor oa wasmachine. Afwerking gebeurt volledig volgens lastenboek waarbij u een ruime keuze wordt geboden in kwalitatieve materialen en toestellen. U beschikt over voldoende fietsenberging en tevens zijn ondergrondse autostaanplaatsen voorzien.
www.immo-cs.be  

 • 71m2
 • 2
 • 1
Bekijken

Te Koop € 223 900

Appartement

Mechelsesteenweg 287 A201, 2550 Kontich

VERHOOGD KEUKENBUDGET T.E.M. 31/08! Dit nieuwbouw dakappartement bevindt zich in het moderne landelijk gelegen project THE ASTRID. Het biedt een ruime en lichte woonkamer met volledig ingerichte open leefkeuken. Via de schuiframen is er toegang tot een zonnig terras en prachtig groen dak. Centraal is er de modern ingerichte badkamer en een privatief toilet. Het appartement herbergt twee comfortabele slaapkamers en een functionele berging met plek voor oa wasmachine. Afwerking gebeurt volledig volgens lastenboek waarbij u een ruime keuze wordt geboden in kwalitatieve materialen en toestellen. U beschikt over voldoende fietsenberging en tevens zijn ondergrondse autostaanplaatsen voorzien. Laatste 6 appartementen te koop.
www.immo-cs.be  

 • 77m2
 • 2
 • 1
Bekijken

Te Koop € 139 500

Appartement

Mechelsesteenweg 289 B002, 2550 Kontich

EERSTE 3 KOPERS VERHOOGD KEUKENBUDGET T.E.M. 31/08.
Nieuw gelijkvloers appartement met 1 slaapkamer en tuin.
Het biedt een ruime en lichte woonkamer met volledig ingerichte open leefkeuken. Via de schuiframen is er toegang tot een zonnig terras en privatieve tuin. Centraal is er de modern ingerichte badkamer en een privatief toilet. Het appartement herbergt een grote comfortabele slaapkamer en een functionele berging met plek voor oa wasmachine. Afwerking gebeurt volledig volgens lastenboek waarbij u een ruime keuze wordt geboden in kwalitatieve materialen en toestellen. U beschikt over voldoende fietsenberging en tevens zijn ondergrondse autostaanplaatsen voorzien.
www.immo-cs.be   

 • 50m2
 • 1
 • 1
Bekijken

+ Zoekopdracht aanmaken