Zoek de woonst die perfect bij u past.

Te Koop € 250 000

Appartement

Schindestraat 38, 2100 Antwerpen Deurne

Ruime 2-slaapkamer penthouse (ca. 110m²) met groot zonne-terras (ca.35m²) op de 3e verdieping.
Recent en stijlvol gebouw, opgericht in 2008 met lage onkosten.
Inkomhal met vestiairekast en apart toilet met handenwasser. Open en ruime woonkamer met open ingerichte keuken (ca. 52m²) op tegelvloer met toegang tot het zonnige terras aan de achterzijde en vanuit de keuken toegang tot het balkon aan de voorzijde. De open keuken (ca. 16m²) is voorzien van koelkast, gasfornuis, dubbele spoelbak, dampkap en aansluiting voor vaatwas. De keuken biedt de mogelijkheid tot uitbouw met een keukeneiland. Via het schuifraam is er toegang tot het kleine terras aan de voorzijde. Twee slaapkamers (ca. 18-13m²) op laminaatvloer. De grootste slaapkamer heeft aansluitend een kleine dressing. Badkamer (ca. 8m²) op tegelvloer voorzien van douche in bad, lavabo met meubel en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via de woonkamer toegang tot het zonnige terras achteraan (ca. 35m²). Ruime benutbarre zolder (ca.25m²). met rechtstreekse toegang vanuit het appartement. Zowel het dak als de muren zijn goed geïsoleerd, individuele meters voor water, gas en elektriciteit. Gelegen in een rustige en kindvriendelijke straat. Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox.

 • 110m2
 • 2
 • 1
Bekijken

Te Koop € 275 000

Appartement

Kasteelstraat 2, 2000 Antwerpen

Gerenoveerd hoekappartement '2016 op het hippe Antwerpse Zuid met zijdelings uitzicht op de Waterpoort. Ruime woon- en eetkamer (ca. 40m²) met een haardcassette op laminaatvloer. Half open ingerichte keuken (ca. 16m²) voorzien van keramische kookplaat, dampkap, vaatwasmachine en koelkast met vriezer. 2 Ruime slaapkamers op plankenvloer (ca. 23-13m²) en ingerichte badkamer voorzien van ligbad met douchemogelijkheid, dubbel badkamermeubel en toilet. Op de hal een aparte berging en apart toilet.
Privatieve cv op gas. Dubbele beglazing.
Kortom een verzorgd en ruim appartement (ca. 105m²) op een absolute toplocatie.

 • 105m2
 • 2
 • 1
Bekijken

Te Koop € 700 000

Appartement

Sint-Pietersvliet 21, 2000 Antwerpen

Renovatieproject op topligging met omgevingsvergunning! Mogelijkheid volgens afgeleverde vergunning voor een garage en 4 stadsappartementen met een oppervlakte tussen 130 en 40m2 (excl buitenruimtes). Lift in gebouw aanwezig, grote kelder op te delen in privatieve kavels, mooie open ruimtes en terrassen.

 • 275m2
 • 5
 • 4
Bekijken

Te Koop € 199 000

Appartement

Van Helmontstraat 21 001, 2060 Antwerpen

Dit erg trendy en leuke appartement ligt in een rustige woonbuurt op een boogscheut van de binnenstad. Via de brede gang kom je in de lichte en ruime woonkamer met open ingerichte keuken. Achteraan is er toegang tot een erg windluwe en zonnige stadstuin/koer. Centraal bevindt zich de ruime badkamer met douche, lavabo en toilet. Tevens een aparte voorziening voor wasmachine. De slaapkamer bevindt zich achteraan met uitzicht op de tuin/koer. Alle nutsvoorzieningen zijn individueel en een privatieve kelderberging is voorzien.

 • 65m2
 • 1
 • 1
Bekijken

Te Koop € 190 000

Appartement

Van Helmontstraat 21 101, 2060 Antwerpen

Dit erg trendy en leuke appartement ligt in een rustige woonbuurt op een boogscheut van de binnenstad. Via de trap naar de eerste verdieping. Hier kom je in de lichte en ruime woonkamer met open ingerichte keuken. Achteraan is er toegang tot een erg windluw inpandig terras. Centraal bevindt zich de ruime badkamer met douche, lavabo en toilet. Tevens een aparte voorziening voor wasmachine. De slaapkamer bevindt zich achteraan. Alle nutsvoorzieningen zijn individueel en een privatieve kelderberging is voorzien. Authentieke elementen gecombineerd met nieuw en trendy wonen maken dit appartement tot een leuke woonplek. Dit appartement wordt gemeubeld aangeboden.

 • 68m2
 • 1
 • 1
Bekijken

+ Zoekopdracht aanmaken