Gelijkvloers appartement te koop Haantjeslei Markgraevebuurt

Opbrengsthuis te koop met drie woonunits

Appartement te huur Doktoren

Appartement Te Huur Doktoren 20V

Lange Elzenstraat 20

Te huur Kloosterstraat Antwerpen

Appartement te huur Frans de l’Arbrelaan Merksem

Zeer ruime woning met magazijn te Lier

Appartement te koop Haantjeslei

Nieuwbouw hoekwoning met tuin Haantjeslei

Te Koop € 469 000

Appartement

Hortensiastraat 16 1, 2020 Antwerpen
Maak een afspraak

Omschrijving

Recent volledig gerenoveerde duplex met 3 slaapkamers, grote tuin en terras in een rustige straat in Wilrijk met een vlotte toegang tot verbindingswegen en nabij Park Brand en Middelheim – de mobiscore is 9,1.
Deze duplex is gelegen op de gelijksvloers met aansluitend een ruime tuin en op de 1ste verdieping een terras met toegang tot de tuin. Inkomhal, traphal naar de ruime slaapkamer/polyvalente ruimte (ca.36 m2) met open badkamer in New York loft-stijl. Vanuit deze ruimte een mooi uitzicht over de aangrenzende tuin (ca.144 m2).
Op de eerste verdieping een ruime leefruimte (ca.36 m2), een volledig geïnstalleerde keuken met aansluitend terras, een tweede grote slaapkamer (ca.17 m²) en een derde slaapkamer (ca.10 m²). Op deze verdieping alsook een badkamer met inloopdouche en lavabo. Aparte kelderberging, garagebox met voor de garage een autostaanplaats €30000. Alle nutsvoorzieningen (gas, water en elektriciteit) zijn privatief. Goede isolatie & alle comfort voorzien in de rand van Antwerpen-stad.

Eigenschappen

Maak een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
of bel ons via +32 (0) 3 233 53 33

+ Zoekopdracht aanmaken