Duplex Te Huur Onderwijsstraat – 2e verdieping

Gelijkvloers Appartement Adelaarstraat Merksem

Luxe 2-slk app met zicht over stad Antwerpen en de haven

Appartement Te Huur Generaal Beliardstraat

Te Koop 2 slaapkamer appartement Ruggeveldlaan Deurne – Zuid

Te koop 2 slaapkamer appartement te Deurne – Zuid

Centraal gelegen appartement Ommeganckstraat Te Koop

Instapklaar appartement te koop Bosuilpark

Appartement te koop Lage Kaart Braschaat

Te koop 2 slaapkamer appartement Deurne Schindestraat

Vastgoedtrends voor 2021

2020 was een bewogen jaar en had voor velen een grote impact. Dit uit zich ook in de keuze van vastgoed. Door de digitalisering, thuiswerk en afstandsonderwijs gaat men toch op zoek naar een ander type woning of appartement. Hieruit kan ook afgeleid worden wat er in 2021 zeer belangrijk zal zijn bij de zoektocht naar een nieuwe stek.

  • Duidelijke scheiding tussen werk en privé
    Door de corona lockdowns hebben wij het telewerk allemaal beter leren kennen. Alsook werd afstandsonderwijs meer en meer ingeroepen. Hierdoor dient een woning niet enkel meer om te wonen en te leven maar wordt dit ook deels uw werk-/studeerruimte. Men zal dus sneller op zoek gaan naar een iets grotere woning waarbij een extra kamer of bureau voorzien is waar u deze activiteiten kan uitvoeren. Een woning zal in de toekomst op de eerste plaats vooral multifunctioneel moeten zijn waarbij de beschikbare ruimte doordacht is ingedeeld.
  • Hippe stadswoningen met stadstuin
    De focus naar hippe stadswoningen met een stadstuin steeg reeds in de afgelopen maanden. Dit gaat dan vooral over gezellige en onderhoudsvriendelijke stadtuintjes met niet al te veel inkijk. Ook stadswoningen met een dakterras zijn zeer populair. Door de corona pandemie zal deze vraag naar deze woningen alleen maar toenemen in 2021.
  • Nieuwbouwappartement mét terras 
    Door de lockdowns voelden sommige Belgen zich letterlijk en figuurlijk opgesloten in hun appartement. De vraag naar nieuwbouw met terras stijgt nog steeds en dit zal in 2021 ook het geval zijn. Een buitenruimte zal bij de aankoop van een nieuwbouwappartement een cruciale rol spelen.

Voorgaande trends waren reeds zichtbaar in het afgelopen jaar. In 2021 zullen deze zich alleen nog maar verder zetten.

Bron : https://www.homeentrends.be/2020/12/23/vastgoedtrends-voor-2021/

+ Zoekopdracht aanmaken