Villa doodlopende straat Kleine Grippe Aartselaar

Te koop Vorsekweekstraat Deurne

Ruim appartement nabij centrum Lier te koop

Te koop 2 slaapkamer Boekenberglei Deurne

stijlvol appartement op de Britselei Antwerpen

Te huur 1 Slaapkamer appartement Gagelveldenstraat te Merksem

Te koop compacte Penthouse Lambrechtshoekelaan Merksem

Goed gelegen 2-slk app met terras in Wilrijk

Te Huur Van Meterenkaai Schelde Antwerpen

Appartement te huur Rodekruislaan Berchem

Immo Cuypers & Services
Wie zijn wij ?

Ons team van geschoolde commerciële en juridische medewerkers staat geheel ter uwer beschikking om in een alsmaar meer en meer gereglementeerde markt van vastgoedtransacties u met raad en daad bij te staan. Dit van bij het eerste contact tot bij het verlijden van de notariële akte. Met andere woorden, een totaalbegeleiding op uw maat geschreven. Dit professioneel team staat aan uw zijde bij misschien wel één van de ingrijpendste financiële transacties in uw leven, de verkoop of aankoop van een woning.

Publicatie op website en magazine
Niets verkocht is niets betalen
We zijn steeds bereikbaar 7/7

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1 U wil kopen of huren?

Bij IMMO C & S begeleiden wij u persoonlijk van A tot Z. En zelfs wanneer u uw droomwoning niet dadelijk vindt dan kan u op deze site uw wensen aan ons kenbaar maken via de handige zoekmachine. U wordt dan steeds als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe aanbiedingen die aansluiten bij uw wensen. Wij zijn hoofdzakelijk actief in Antwerpen centrum en randgemeenten.
Ook voor de financiering van uw aankoop bieden wij een pasklare begeleiding aan. Hiervoor werken we nauw samen met diverse kredietinstellingen. Zo krijgt u steeds de garantie om aan de beste marktconforme voorwaarden te lenen.
Zo merkt u, beste bezoeker, bij Immo C & S hebt u altijd succes bij het vinden van uw nieuwe droomwoning.

Stap 2 U wil verkopen of verhuren?

Indien u uw huidige woning wenst te verkopen of te verhuren bent u bij ons in zeer competente handen.
Op basis van een realistische waardebepaling van uw eigendom zullen adviseurs op een doeltreffende en bekwame manier bemiddelen bij de verkoop of verhuur van uw eigendom. Deze samenwerking kan gaan van een basisbegeleiding tot een "full option" commerciële en juridische begeleiding van de verkooptransactie. U bepaalt zelf de module waarin u met ons wil samenwerken doch geniet te allen tijde optimaal van de gedegen kwaliteit van onze diensten. Immo C & S biedt zo een uiterst persoonlijke benadering met één vast en professioneel contactpersoon. U blijft tevens voortdurend op de hoogte van elke stap in het verkoopsproces, dit tot bij het verlijden van de notariële akte.
Wij staan 7/7 ter beschikking van onze klanten en zijn uiterst bereikbaar.
Nieuwsgierig geworden ? Kom een keertje langs op ons kantoor of maak een telefonische afspraak bij u thuis. Wij maken graag vrijblijvend tijd voor u.

+ Zoekopdracht aanmaken