Duplex Te Huur Onderwijsstraat – 2e verdieping

Gelijkvloers Appartement Adelaarstraat Merksem

Luxe 2-slk app met zicht over stad Antwerpen en de haven

Appartement Te Huur Generaal Beliardstraat

Te Koop 2 slaapkamer appartement Ruggeveldlaan Deurne – Zuid

Te koop 2 slaapkamer appartement te Deurne – Zuid

Centraal gelegen appartement Ommeganckstraat Te Koop

Instapklaar appartement te koop Bosuilpark

Appartement te koop Lage Kaart Braschaat

Te koop 2 slaapkamer appartement Deurne Schindestraat

Kievitwijk

De Kievitwijk in Antwerpen heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke toename in populariteit doorgemaakt. Deze buurt, strategisch gelegen nabij het centraal station, onderging een transformatie van oude industriële gebieden naar moderne leefomgevingen. Deze ontwikkeling heeft de aantrekkingskracht van de wijk vergroot.

Met een centrale ligging die ideaal is voor pendelaars en stadsbewoners die afhankelijk zijn van het openbaar vervoer, biedt de Kievitwijk een mix van historische en moderne architectuur.

Het is een bruisende gemeenschap met diverse voorzieningen, van restaurants tot recreatieve plekken, en staat bekend om haar inclusieve en diverse populatie. De beschikbaarheid van comfortabele, eigentijdse woningen draagt bij aan de aantrekkelijkheid van deze wijk als dynamische woonomgeving.

De Kievitwijk belichaamt een samensmelting van oud en nieuw, waarbij de buurt een levendige sfeer combineert met moderne voorzieningen. Deze combinatie maakt het een aantrekkelijke keuze voor een breed scala aan bewoners, van jonge professionals tot gezinnen.

De groeiende belangstelling om hier te wonen illustreert de opkomst van deze buurt als een gewilde woonbestemming in Antwerpen.

Bronnen: Ag Vespa, www.cgconcept.be

+ Zoekopdracht aanmaken